RENS HN JK AC F

8,118 ден9,225 ден

RENS HN JK AC F е помешана со масло од семка од кајсија, Анти-Канцер за млади деца (од 5 to 20 kg тежина, дизајниран е специјално за побрзо допирање и уништување на келиите на рак, исто така може да се користи и како основната формула). содржи МСМ.
Size: 30 ml and 50 ml

Ресетирај
КОД: N/A Категорија: