RENS HN BK AC F

7,319 ден17,036 ден

RENS HN BK AC F е помешана со масло од семка од кајсија, Анти-Канцер за поголеми деца (од 20 до  50 kg weight, дизајниран е специјално за побрзо допирање и уништување на келиите на рак, исто така може да се користи и како основната формула) содржи МСМ.
Size: 20 ml, 30 ml and 50 ml

Ресетирај
КОД: N/A Категорија: