RENS H BK AC

5,535 ден12,915 ден

  • RENS H BK ACе помешана со масло од семка од кајсија, Анти-Канцер за поголеми деца (од 20 до  50 kg weight, дизајниран е специјално за побрзо допирање и уништување на келиите на рак, исто така може да се користи и како основната формула). Size: 20 ml , 30 mland 50 ml
Ресетирај
КОД: N/A Категорија: