RENS - Rapid Effect Natural Supplement

Капките RENS се составени од extra vigrin маслиново масло и формула, кои вообичаено не се мешаат, поради тоа неопходно е да се мешаат силно и брзо пред секоја употреба. Непосредно пред употреба капките треба да се црни, по протресувањето на шишенцето, на дното може да се забележи дека е транспарентно. Капките десинфицираат на локалното место (како што е рана, непце итн.) така што инфектантите (бактерии, вируси и габички) не можат да се пренесат дури и во случај да истото пакување го користат повеќе лица. Капките треба да се чуваат на темно место на собна температура. 

За возрасни: 

 • RENS H е основната формула која е помешана со extra virgin маслиново масло. 
  Пакувања: 10 ml, 20 ml, 30 ml and 50 ml
 • RENS H AC е помешана со масло од семка од кајсија, Анти-Канцер (дизајниран е специјално за побрзо допирање и уништување на келиите на рак, исто така може да се користи и како основната формула.)
  Пакувања: 10 ml, 20 ml, 30 ml and 50 ml
 • RENS HH Plus е помешано со специјален микс од масла, дизајнирани за потешки случаи и потврдоглави случаи. 
  Пакувања: 20 ml, 30 ml, 50 ml

За млади деца

 • RENS H JK е основната формула која е помешана со extra virgin маслиново масло, млади деца (за најмладите деца, од 5 to 20 kg).
  Пакувања: 10 ml, 20 ml, 30 ml and 50 ml
 • RENS H JK AC е помешана со масло од семка од кајсија, Анти-Канцер за млади деца (од 5 to 20 kg тежина, дизајниран е специјално за побрзо допирање и уништување на келиите на рак, исто така може да се користи и како основната формула).
  Пакувања: 30 ml and 50 ml
 • RENS HH JK + е помешано со специјален микс од масла, дизајнирани за потешки случаи и потврдоглави случаи. 
  Пакувања: 30 ml, 50 ml

За постари деца

 • RENS H BK е основната формула која е помешана со extra virgin маслиново масло, Big Kids (за поголеми деца, од 20 до 50 kg).
  Пакувања: 10 ml, 20 ml, 30 ml and 50 ml
 • RENS H BK ACе помешана со масло од семка од кајсија, Анти-Канцер за поголеми деца (од 20 до  50 kg weight, дизајниран е специјално за побрзо допирање и уништување на келиите на рак, исто така може да се користи и како основната формула). Size: 20 ml , 30 mland 50 ml
 • RENS HH BK + е помешано со специјален микс од масла, дизајнирани за потешки случаи и потврдоглави случаи. 
  Пакувања: 20 ml, 30 ml, 50 ml

  10 ml со 6 капки дневно е доволно за околу 5 неделни користење

КРЕМИ (Базирани на RENS H формулата)

Кремите може да се користат сами или во комбинација со капките. Во случај на комбинирано користење, кремите може да се користат до 10% на кожата, додека во скучај на екслузивно користење на кремите, може да се користат до 25% на површината на кожата.  Кремите работат заедно со капките и го интензифираат ефектот на RENS формулата во одреден дел од телото. Кремите мора да се чуваат на температура под 20°C, чувањето на кремите во фрижидер ќе го продолжи рокот на употреба на кремите. 

 • RENS H S кремата е направена од чисто природно кокосово масло. Сензитивно, за нега на најнежите делови на кожата. Големина:  50 g и 110 g
 • RENS H N кремата е базирана на фармацевтска бела основна крема, неутрална, креирана за сензитивна кожа. Големина: 50 g,
 • RENS H B Кремата е базирана на кокосово масло, какао и шиа масло. За дневна нега на стара и оштетена кожа, за по изложување на сонце
  Големина: 50 g
 • RENS H BR Базирана на крема со ефект на ладење (фармацевтска крема) со ефект на забрзано заздравување при изгореници или алергии.
 • Големина: 50 g
 • RENS H AS крема базирана на фармацевтска крема со бадемово масло со ефект на ладење. Anti Scar, за елиминирање на лузни и задебелувања/ зацврстувања на кожата (на пример на табаните)
  Големина: 50 g

Контакт: info@rens.mk

ТИПОВИ НА RENS

• RENS H во неговата генерална форма е измешан со extra virgin маслиново масло. 
• RENS H AC е помешан со масло од семки од касија, Anti Cancer (for fast destruction of cancer cells, could be used as a general form)
• RENS HH Plus е помешан со специјален микс на масла, што го прави RENS H за 2-4 пати појак од дури и комплексната формула. Овој тип на капки е развиен за најтешките и најлоши случаи. 

• RENS H N базирано на основна крема, Neutro (за екстремно чувствителни предели на кожата)
• RENS H S базирана на чисто кокосово масло, Sensitive (за лице и мукозни мембрани) – кремата е безбедна за консумација.
• RENS H BR базирана на фармацевтска крема со ладечки ефект, Burn Repair (нега на оштетена кожа, особено за изгореници и алергии)
• RENS H AS базирана на фармацевтска основна крема со бадемово масло, Anti Scar (посебно делотворна при лузни и тврди делови на кожа, како кај табаните)
• RENS H B базирана на кокосово масло, какао и ши масло, Beauty, за дневна нега на остарена и оштетена кожа, посебно помага по изложување на сонце.

АПЛИКАЦИЈА

• Протресете го убаво пред употреба, се нанесува една капка на врвот на вашиот прст. Капката треба да е црна по боја. 
• Внатрешна употреба:  намачкајте ја капката по површината на вашите непца или ставете ја под јазик. 
• Надворешна употреба: се нанесува директно на раната, каде има габична инфекција или херпес. 

ПРОДУКТИBrowse All >

RENS Капки

RENS HN JK + FS

13,838 ден20,787 ден

RENS Капки

RENS HN BK + FS

12,485 ден29,090 ден

RENS Капки

RENS HN + FS

19,373 ден41,513 ден

RENS Капки

RENS H BK F

6,088 ден14,207 ден

RENS Капки

RENS HN JK + F

12,177 ден18,266 ден

RENS Капки

RENS HN BK + F

10,947 ден25,584 ден

RENS Капки

RENS HN + F

17,036 ден36,531 ден
-24%

RENS Капки

RENS HN JK AC F

8,118 ден9,225 ден

RENS Капки

RENS HN JK F

8,118 ден12,177 ден