Видое Смилевски Бато 51-2/1

Аеродром, Скопје, Македонија

Често Поставувани Прашања

Ве молиме да ги прочитате најчесто поставуваните прашања пред да ни поставите прашања, можеби вашиот одговор е подолу. 

Кои се трошоците за превоз на пратката?

Стандардното праќање преку брза пошта е бесплатно (вклучено во цената), додека DHL пратките се во зависност од зоната од која се врши нарачката.

Кои начини на плаќање се прифатливи?

Во моментов, додека не го завршиме поврзувањето со VISA и MastreCard,  единствен начин на плаќање е преку банковна трансакција, на сметките кои се во емаилот којшто ќе го добиете по успешната нарачка. 

Колку долго е потрбно за испорака?

Во зависност дали е некој од суплементите веќе припремен, самото испорачување е во зависност од вашиот избран метод (бесплатно или DHL) Штом нарачката е потврдена и плаќањето е завршено, ќе добиете емаил со информација дека вашата пратка е испратена. 

Колку се безбедни моите податоци?

RENS.mk е заштитен со најсофистицирани SSL сертификати и вашите податоци се безбедни со нас. Ние нама да ги споделуваме или дадеме на никој друг, лице или компанија. 

Што се случува по нарачката?

По комплетирањето на нарачката, ќе добиете емаил со инструкции за плаќањето, штом плаќањето е потврдено од страна на нашата банка (за 2-3 дена) се процесира вашата нарачка и се испорачува. 

Дали ќе добијам фактура за мојата нарачка?

Со самата нарачка (со комплетирање на нарачката) добивате про-фактура, а при испраќање на физичката пратка ние ќе генерираме фактура која ќе ви биде достапна заедно со нарачката. 

Пратете ни порака