RENS HH BK+ F

9,164 ден21,341 ден

RENS HH BK+ F е основната формула која е помешана со extra virgin маслиново масло, Big Kids (за поголеми деца, од 20 до 50 kg). содржи МСМ.
Size: 20 ml, 30 ml and 50 ml

Ресетирај
КОД: N/A Категорија: