RENS H JK AC

7,380 ден11,070 ден

RENS H JK AC е помешана со масло од семка од кајсија, Анти-Канцер за млади деца (од 5 to 20 kg тежина, дизајниран е специјално за побрзо допирање и уништување на келиите на рак, исто така може да се користи и како основната формула).
Пакувања: 30 ml and 50 ml

Ресетирај
КОД: N/A Категорија: